Πρόσφατα, η Konami έδωσε στη δημοσιότητα πολλές ειδήσεις και λεπτομέρειες γύρω από το εμβληματικό franchise τρόμου, Silent Hill, επιβεβαιώνοντας μεταξύ άλλων το remake του Silent Hill 2.

Η εταιρεία αποκάλυψε τρία νέα παιχνίδια, τα Silent Hill Townfall, Ascension και f που μοιάζουν να αποτελούν εντελώς διαφορετικές εμπειρίες με κοινό ωστόσο παρονομαστή.

Το Townfall έρχεται από τις Annapurna Interactive και No Code, ένα στούντιο από την Γλασκώβη, που έγινε γνωστό για τους δυνατούς αφηγηματικούς τίτλους όπως είναι οι Observation και το Stories Untold. Από το σύντομο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα για το Townfall, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για το πιο παραδοσιακό παιχνίδι «Silent Hill» από τα τρία.

Το Ascension, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 θα έχει την επιρροή του J.J. Abrams. Από ότι φαίνεται πρόκειται για μία διαδραστική σειρά streaming που έχει «σύνθημα»: Αντιμετωπίζουμε το τραύμα σου μαζί. Το Ascension προέρχεται από τη γνωστή εταιρεία παραγωγής του J.J. Abrams, Bad Robot που θα συνεργαστεί με την Genvid, μια εταιρεία παραγωγής διαδραστικών ζωντανών εκπομπών.

Και μετά υπάρχει το Silent Hill f, το οποίο προέρχεται από τον Ryūkishi07, έναν δημιουργό που είναι γνωστός για τις οπτικοποιημένες νουβέλες που έχουν στον πυρήνα τους τον ψυχολογικό τρόμο και τα υπερφυσικά μυστήρια. Το teaser για το f είναι απίστευτα φρικιαστικό, με μία νεαρή γυναίκα να τρώγεται ζωντανή από μέσα προς τα έξω από τα πλοκάμια ενός σαρκοβόρου φυτού.

Η περιγραφή κάτω από το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube κάνει λόγο για μία ιστορία «που λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία της δεκαετίας του 1960 σε έναν όμορφο, αλλά και τρομακτικό κόσμο».

Εκτός από τα τρία παιχνίδια, ανακοινώθηκε και μία κινηματογραφική ταινία Silent Hill. Η ταινία θα έχει τον τίτλο «Return to Silent Hill» και αποτελεί το σήκουελ της κινηματογραφικής μεταφοράς του παιχνιδιού που είχε κάνει ντεμπούτο το 2006. Ο σκηνοθέτης θα είναι ο ίδιος, ο Christophe Gans.

Επί του παρόντος, η ταινία βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης. Στην παραγωγή, επιστρέφει και ο Victor Hadida που επίσης εργάστηκε στην πρώτη ταινία του 2006.

 

  • Like 11
  • Thanks 1
  • Sad 1