Με μια ανακοίνωση της η Sony μας πληροφόρησε ότι το PS2 έχει πουλήσει πάνω από 150 εκατομμύρια κονσόλες σε συνολικά 11 χρόνια ύπαρξης .

 

Τι και αν το PS3 έχει βγει εδώ και 5 χρόνια από ότι φαίνεται εκατομμύρια gamers προτιμούν ακόμα το PS2 αντι του PS3 που είναι σαφώς πολύ ισχυρότερο και απεικονίζει HD γραφικά .

 

Ίσος για πολλούς η Nintendo να είναι η μεγάλη εταιρεία στο χώρο του gaming αλλά η αλήθεια είναι πως η Sony έχει καταπληκτική υποστήριξη για μια κονσόλα που έχει 11 χρόνια ζωής .

 

Ενώ η Nintedo και η Microsoft σταμάτησαν να υποστηρίζουν τις παλιές τους κονσόλες GameCube και Xbox αντίστοιχα η Sony όχι μόνο πουλάει PS2 αλλά βγάζει και αρκετά παιχνίδια για την κονσόλα της .

 

Η βιβλιοθήκη του PS2 έχει πάνω από 10.800 τίτλους με παιχνίδια από όλες τις κατηγορίες που μπορείς να φανταστείς και μέσα σε αυτούς θα βρεις πολλά διαμάντια όπως το Shadow of the Colossus , God of War , Devil May Cry και πολλά άλλα .

 

Το PS2 πουλιέται ακόμα και σήμερα παγκοσμίως και στην χώρα μας στοιχίζει 99 ευρώ και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή σε όσους ψάχνουν καλό και προσιτό gaming .

 

Source.png Πηγή: Technews

 

Link.png Site: Kotaku

 

Link.png Site: Games Radar