Το δημοφιλές sci-fi horror είναι σχεδιασμένο για κονσόλες και PC.

Οι Motive και EA έχουν επιτέλους ένα παράθυρο κυκλοφορίας για το remake του Dead Space. Οι δύο εταιρείες αποκάλυψαν ότι η επανασχεδιασμένη έκδοση του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2023 για PS5, Xbox Series X/S και PC. Αν και δεν έχει γίνει πολύ συζήτηση για το πόσο θα βελτιωθεί το παιχνίδι σε σύγκριση με την πρωτότυπη έκδοση, η Motive παρείχε αρκετές λεπτομέρειες αναφορικά με τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στον ήχο ενώ υποσχέθηκε να κάνει μια παρόμοια εξερεύνηση στο παιχνίδι και τον ερχόμενο Μάιο.

Το σύστημα ήχου είναι πολύ πιο έξυπνο από αυτό που είχαμε δει το 2008. Πιο συγκεκριμένα, η αδρεναλίνη, η κούραση και άλλα ζωτικής σημασίας στατιστικά θα επηρεάζουν την αναπνοή, τον καρδιακό ρυθμό και ακόμη και τους διαλόγους του πρωταγωνιστή Isaac. Αν ο Isaac τρέχει για πολύ ώρα μπορεί να λαχανιάζει καθώς μιλάει, ενώ οι σοβαροί τραυματισμοί μπορεί να μην του επιτρέπουν να περπατά άνετα και να χτυπάει στους τοίχους καθώς περιηγείται στους διαδρόμους.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που αξίζει κανείς να βιώσει στο περιβάλλον του Dead Space. Το παιχνίδι πέτυχε αρχικά λόγω του έξυπνου gameplay αλλά και της καταπιεστικής μοναχικής ατμόσφαιρας που έκοβε την ανάσα στους gamers. Η Motive πρέπει να διατηρήσει αυτή την ισορροπία για να εκπληρώσει ξανά τις επιθυμίες των μακροχρόνιων θαυμαστών της, ενώ την ίδια στιγμή να φέρει μια νέα ελκυστική ατμόσφαιρα σε gamers που δεν γνωρίζουν το περιβάλλον του Dead Space.

  • Like 10
  • Thanks 2