Από ότι φαίνεται θα χρειαστεί να περιμένουμε τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα για να πάρουμε την επόμενη «δόση» από τον εκπληκτικό κόσμο του Cyberpunk 2077, με την εταιρεία CD Projekt RED να ανακοινώνει ότι το expansion του γνωστού sci-fi τίτλου θα είναι έτοιμο για διάθεση του 2023.

Αργότερα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, η εταιρεία θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για το add-on. Η εταιρεία δεν έδωσε την παραμικρή πληροφορία για το περιεχόμενο του expansion ωστόσο ο Pawel Sasko από τη CD Projekt RED δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι γνωρίζει ότι είναι μεγάλη η αναμονή, αλλά η εταιρεία ήθελε να διασφαλίσει ότι θα «φτιαχτεί σωστά».

Το σχέδιο της εταιρείας μοιάζει σωστό, ειδικά μετά την επιτυχία που γνώρισε το Cyberpunk 2077. Μην ξεχνάμε ότι όταν διατέθηκε ο συγκεκριμένος τίτλος ήταν γεμάτος προβλήματα και bugs, τα οποία αποτέλεσαν το αντικείμενο μήνυσης επενδυτών. Παρά τα προβλήματα και τις αναποδιές, το παιχνίδι σημείωσε σημαντική επιτυχία με την CD Projekt RED να έχει πουλήσει ήδη περισσότερα από 18 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού.

Με τη διάθεση του expansion, η εταιρεία ευελπιστεί να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του παιχνιδιού ώστε οι πωλήσεις του να φτάσουν τα επίπεδα των παιχνιδιών The Witcher που έως σήμερα έχουν φτάσει τις 65 εκατομμύρια.

  • Like 5
  • Thanks 1