Γαλλική εταιρεία παραγωγής θα μεταφέρει το δημοφιλές παιχνίδι στη μικρή οθόνη.

Ακόμη ένα παιχνίδι εντάχθηκε στην ολοένα και πιο μακρά λίστα των τίτλων που προσαρμόζονται για την τηλεόραση. Μία τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο παιχνίδι A Plague Tale: Innocence των Asobo Studios είναι στα σκαριά, μαζί με τα The Last of Us και Twisted Metal που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα Allocine, τα αμερικανικά στούντιο παραγωγής που ενδιαφέρθηκαν για την τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού απορρίφθηκαν για χάρη των Merlin Productions, μία γαλλική εταιρεία παραγωγής που βρίσκεται πιο κοντά στα Asobo Studios τα οποία εδρεύουν στην πόλη Bordeaux. Λεπτομέρειες σχετικά με το casting, το πρόγραμμα παραγωγής και το πού θα είναι διαθέσιμη για streaming η σειρά δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αν και ο σκηνοθέτης Mathieu Turi, βοηθός σκηνοθέτη στην ταινία Inglourious Basterds, έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται στη σειρά.

Το παιχνίδι A Plague Tale: Innocence έχει όλα τα συστατικά για μια επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, συμπεριλαμβανομένου μίας καλής ιστορίας και ενός ατμοσφαιρικού και εντυπωσιακού σκηνικού. Είναι μια stealth περιπέτεια με γρίφους στην οποία η Amicia de Rune και ο αδελφός της Hugo δραπετεύουν από τους στρατιώτες της Γαλλικής Ιεράς Εξέτασης και τους αρουραίους που εξαπλώνουν τη Μαύρη Πανώλη στη Γαλλία του 14ου αιώνα. Η συνέχεια του παιχνιδιού, A Plague Tale: Requiem, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει φέτος.

 

  • Like 5
  • Thanks 1