Ο community manager της CD Project RED, Marcin Momot, έκανε γνωστό πρόσφατα ότι η έκδοση PC του παιχνιδιού The Witcher 3: Wild Hunt, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, έσπασε το ρεκόρ με τους περισσότερους παίκτες που έπαιζαν ταυτόχρονα το παιχνίδι στο Steam.

Πιο συγκεκριμένα, στις 29 Δεκεμβρίου, o Marcin Momot είπε ότι σχεδόν 94 χιλιάδες παίκτες έπαιζαν το The Witcher 3: Wild Hunt ταυτόχρονα με την ιστοσελίδα Polygon μάλιστα να ισχυρίζεται ότι ο αριθμός αυξήθηκε ακόμα περισσότερο, και πως το παιχνίδι ήταν όγδοο στα κορυφαία δέκα παιχνίδια στο Steam με βάση τον αριθμό των παικτών (την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές βρίσκεται στην 7η θέση). https://steamcharts.com/

Να αναφέρουμε, ότι το προηγούμενο ρεκόρ του The Witcher 3: Wild Hunt ήταν 92268 παίκτες στο λανσάρισμα του, τον Μάϊο του 2015.

Αυτό που φαίνεται να βοήθησε για να επιστρέψει το παιχνίδι στην κορυφή των charts του Steam είναι η σειρά «The Witcher» που ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου, και η οποία έχει αποδειχτεί αρκετά δημοφιλής.

Engadget

  • Like 4