To πολυαναμενόμενο επόμενο mobile παιχνίδι της Nintendo είναι το Mario Kart Tour, και πλέον γνωρίζουμε ότι θα κάνει την εμφάνισή του σε Android και iOS συσκευές στις 25 Σεπτεμβρίου.

Αυτό ανακοίνωσε η Nintendo μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, δημοσιεύοντας παράλληλα και τον σύνδεσμο που μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να ενημερωθούν άμεσα όταν το παιχνίδι φτάσει στο Play Store και το App Store. Η mobile έκδοση ενός από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της Nintendo αρχικά ανακοινώθηκε πέρσι με την κυκλοφορία του να υπολογίζεται «μέχρι το τέλος Μαρτίου», μια ημερομηνία που η Ιαπωνική εταιρεία δεν μπόρεσε να ακολουθήσει. Ο λόγος ήταν η ανάγκη για περαιτέρω βελτιστοποιήσεις στην ποιότητα του παιχνιδιού αλλά και προκειμένου να μπορέσει η Nintendo να παρέχει διάφορα καλούδια εντός παιχνιδιού, μετά το λανσάρισμά του.

Με βάση πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιήσει όσοι συμμετέχουν στη beta έκδοση του παιχνιδιού -μόνο για Android-, αναφέρουν ότι το gameplay είναι αρκετά καλό με τη Nintendo παρέχει πολλές επιλογές για αγορές εντός του παιχνιδιού, μια κατάσταση που μπορεί να μη τη δουν με καλό μάτι οι φίλοι του παιχνιδιού. Η κυκλοφορία του Mario Kart Tour ακολουθεί την κυκλοφορία πριν μερικές εβδομάδες του Dr. Mario World, ενός ακόμη mobile παιχνιδιού της Nintendo με κεντρικό ήρωα τον γνωστό υδραυλικό.

Techcrunch

  • Like 4
  • Thanks 3