Μέσα σε 40 λεπτά, η Nintendo θα μας παρουσιάσει ότι νεώτερο παιχνίδι έχει ετοιμάσει για το 2021

Όπως μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα, η Nintendo ετοιμάζει μια νέα Direct παρουσίαση για την E3 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί 15 Ιουνίου και θα μας παρουσιάσει πληροφορίες για επερχόμενους τίτλους για το Nintendo Switch. Φυσικά θα ακολουθήσει μια επιπλέον ματιά των τίτλων στο Nintendo Treehouse Live το οποίο θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

Το Nintendo Direct της E3 θα προβληθεί Τρίτη 15 Ιουνίου και ώρα 19:00 Ελλάδος στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube, με την παρουσίαση να έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά και θα εστιάσει σε τίτλους που θα κυκλοφορήσουν κυρίως μέσα στο 2021. Το Treehouse Live post-show από την άλλη θα έχει διάρκεια 3 ώρες, προσφέροντας ακόμη περισσότερες πληροφορίες όπως και ζωντανό gameplay των τίτλων που θα παρουσιαστούν στο Direct. 

Οι επιβεβαιωμένοι τίτλοι της Nintendo για το Switch είναι Mario Golf: Super Rush, Project Triangle Strategy, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Splatoon 3, Metroid Prime 4 και η συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ενώ λίγο πριν την έναρξη της E3 2021, αναμένεται η κυκλοφορία του Game Builder Garage.

Η E3 2021 θα γίνει μεταξύ 12 και 15 Ιουνίου, θα είναι αποκλειστικά ψηφιακή και συμμετάσχουν Nintendo, Xbox, Capcom, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games, Square Enix, Sega, Bandai Namco Entertainment, Xseed Games, Gearbox Entertainment και Koch Media. Η Nintendo ξεκαθαρίζει ότι η παρουσίαση αυτή θα αφορά αποκλειστικά νέα παιχνίδια και όχι την παρουσίαση κάποιας νέας κονσόλας. Οι πληροφορίες πάντως επιμένουν ότι το Switch Pro, η 4K έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας, έρχεται σύντομα και μάλιστα θα έχει ανακοινωθεί πριν το Nintendo Direct, το οποίο θα περιλαμβάνει σχετικές ανακοινώσεις παιχνιδιών.

  • Like 2