Η Sony αποφάσισε να μειώσει την τιμή των δύο bundle του PlayStation VR. Η εταιρεία ανακοίνωσε χθες ότι θα ξεκινήσει να πουλά το 399 δολαρίων «βασικό πακέτο» -το οποίο προηγουμένως περιλάμβανε μόνο το headset- με την κάμερα, που κόστιζε 59 δολάρια.

Το 499 δολαρίων bundle, το οποίο περιλαμβάνει μία κάμερα, δύο χειριστήρια Move και τη συλλογή minigame PlayStation Worlds, παραγωγής της ίδια της Sony, μειώθηκε στα 449 δολάρια. Και τα δύο bundle θα ξεκινήσουν να πωλούνται στις ΗΠΑ από την 1η Σεπτεμβρίου.

 

Το PlayStation VR συχνά διαφημιζόταν ως «το headset εικονικής πραγματικότητας των 399 δολαρίων». Με δεδομένο ωστόσο πως ήταν απαραίτητη η κάμερα, για τους περισσότερους χρήστες έως σήμερα στοίχιζε ακριβότερα.

 

Ορισμένες αλυσίδες στις ΗΠΑ είχαν «τρέξει» φέτος προσφορές, διαθέτοντας δωρεάν την κάμερα, τώρα όμως η Sony κάνει την έκπτωση επίσημη και μόνιμη. Η μείωση της τιμής του πιο ακριβού bundle διατηρεί επίσης το PlayStation VR φθηνότερο από το Oculus Rift, το οποίο τον περασμένο μήνα μειώθηκε μόνιμα στα 499 δολάρια.

 

Link.png Site: Verge