Η Sony ανακοίνωσε μία νέα έκδοση της κονσόλας PlayStation 4 που έχει θέμα το Star Wars και πιο συγκεκριμένα τον Darth Vader, και που θα είναι διαθέσιμη στις 17 Νοεμβρίου ως μέρος κάποιων νέων bundles.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, ο Darth Vader αποτελεί το κεντρικό θέμα στην εμφάνιση της κονσόλας, ενώ αισθητικές επεμβάσεις έχουν γίνει και στο χειριστήριο.

 

Το πρώτο bundle έχει την ονομασία Limited Edition Star Wars Battlefront PS4 Bundle και περιλαμβάνει την κονσόλα που περιγράψαμε παραπάνω με σκληρό δίσκο 500GB, το εμπνευσμένο από το πάνελ στο στήθος του Darth Vader, DualShock 4 Wireless controller και το παιχνίδι Star Wars Battlefront Deluxe Edition μαζί με ένα ψηφιακό voucher για να κατεβάσετε τέσσερις κλασικούς τίτλους Star Wars, και πιο συγκεκριμένα τους Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Star Wars: Jedi Starfighter και Star Wars Bounty Hunter.

 


gallery_286955_2332_525672.jpg

 


Το δεύτερο bundle, που έχει την ονομασία Limited Edition Disney Infinity 3.0: Star Wars PS4 Bundle περιλαμβάνει επίσης την εμπνευσμένη από τον Darth Vader κονσόλα και το ασύρματο χειριστήριο καθώς και το Disney Infinity 3.0: Star Wars Edition PlayStation Exclusive Hardware Bundle Kit.

 

Το kit περιλαμβάνει σε φυσική μορφή το Disney Infinity 3.0 Edition, την Disney Infinity Base καθώς και το Rise Against the Empire Play Set Pack (που διαθέτει φιγούρες του Luke Skywalker και της Leia Organa καθώς και το Rise Against the Empire Play Set) και μία φιγούρα Boba Fett. Επίσης περιλαμβάνει ένα ψηφιακό voucher για τους τέσσερις κλασικούς τίτλους Star Wars που αναφέραμε πιο πάνω.

 


gallery_286955_2332_553694.jpg

 


Η Sony, εκτός από τα δύο παραπάνω limited edition bundles προσφέρει και την standard έκδοση του Star Wars Battlefront PS4 Bundle που περιλαμβάνει την κονσόλα και το χειριστήριο σε χρώμα Jet Black, το Star Wars Battlefront και ένα ψηφιακό voucher με τέσσερα κλασικά παιχνίδια Star Wars.

gallery_286955_2332_26824.jpg


gallery_286955_2332_26414.jpg

 


 

Link.png Site: PlayStation Blog