Αν σας αρέσουν τα first person shooters, ενδεχομένως το Tactical Assault Commander 4 της Hori να αποτελεί το ιδανικό keyboard/ mouse setup για να παίζετε τα παιχνίδια του είδους στο PlayStation 4.

Ουσιαστικά, μιμείται το σύστημα ελέγχου στο PC και αυτό σημαίνει ότι ο αριστερός αναλογικός μοχλός στο DualShock 4 γίνεται mapped σε μία διάταξη WASD ενώ το δεξί αναλογικό χειριστήριο ελέγχεται από το mouse.

 

Τα υπόλοιπα πλήκτρα και σκανδάλες του DualShock 4 “χαρτογραφούνται” στα κατάλληλα σημεία στο πληκτρολόγιο και στο ποντίκι ενώ ο χρήστης έχει στην διάθεση του και άλλες λειτουργίες, όπως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ένα “snipe mode” που αλλάζει την ευαισθησία του mouse και ένα πλήκτρο “walk”.

 

Το Tactical Assault Commander 4 αποτελεί τον διάδοχο του Tactical Assault Commander 3, το οποίο παρόλο που άρεσε σαν ιδέα στους χρήστες, οι περισσότεροι είχαν την αίσθηση ότι η χαρτογράφηση του αναλογικού στο ποντίκι δεν δούλεψε ιδιαίτερα καλά την τελευταία φορά. Ας ελπίσουμε ότι ο κατασκευαστής, χρησιμοποίησε τα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν από την κυκλοφορία του προηγούμενου μοντέλου για να τελειοποιήσει την ιδέα του.

 

gallery_286955_2254_84619.jpg

 

Το Tactical Assault Commander 4 θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο, ωστόσο διάφοροι Βρετανοί και Ιάπωνες retailers δέχονται προ-παραγγελίες έναντι $120 με $130.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2015/07/27/hori-tactical-assault-commander-4/[/url]']Engadget