Έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές, το νέο εικονικό σύμπαν του PlayStation 3 τέθηκε την Πέμπτη σε ανοιχτή δοκιμαστική λειτουργία.

 

Περίπου ενάμισι χρόνο μετά την αρχική ανακοίνωση της Sony, το Home (Σπίτι) άνοιξε τις πόρτες του για τους εκατομμύρια χρήστες που έχουν συνδέσει την κονσόλα τους στο Διαδίκτυο.

 

Όπως και το δημοφιλές Second Life, ο τρισδιάστατος κόσμος του Home επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εικονικές εκδοχές του εαυτού τους, γνωστές ως άβαταρ, οι οποίες ζουν στον ηλεκτρονικό κόσμο περίπου όπως οι άνθρωποι ζουν την καθημερινότητά τους.

 

Μπορούν να καλούν ο ένας τον άλλο στα σπίτια τους, να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο, ακόμα και να βλέπουν ταινίες στην εικονική τηλεόραση του εικονικού τους σπιτιού.

 

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν, ωστόσο η Sony δεν χάνει την ευκαιρία να αντλεί επιπλέον έσοδα από προϊόντα που θα πωλούνται μέσα στο Home, αναφέρει το BBC. Οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν πολυτελή διαμερίσματα, να ανανεώνουν με το αζημίωτο την εικονική γκαρνταρόμπα τους και να κατεβάζουν παιχνίδια και μουσική.

 

Υπάρχουν ακόμα σχέδια για την προβολή διαφημίσεων στις εικονικές διαφημιστικές πινακίδες.

 

Source.png Πηγή: in.gr