Η Sony κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή για υπολογιστές που τρέχουν τα Windows 11 και την 64-bit έκδοση των Windows η οποία επιτρέπει την ενημέρωση του firmware των DualSense PS5 controller. 

Μέχρι πρότινος, η όλη διαδικασία απαιτούσε τη σύνδεση του χειριστηρίου με το PlayStation 5, κάτι που για πολλούς δεν ήταν εφικτό λόγω της θέσης που είναι τοποθετημένη η κονσόλα στο σπίτι, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που πολλοί δεν έχουν αγοράσει ακόμα την κονσόλα λόγω των γνωστών προβλημάτων διαθεσιμότητάς της. Το DualSense είναι συμβατό και με υπολογιστές, με τους οποίους μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth. Η εφαρμογή με την ονομασία “Firmware updater for DualSense wireless controller” είναι διαθέσιμη για κατέβασμα εδώ και όπως ισχύει και με το PS5, ο χρήστης θα πρέπει να τη συνδέσει με το PC του με ένα USB καλώδιο.

ps5app.webp.0b2d8686d2159236977c1a87e07b1a3f.webp

Το τελευταίο διάστημα η Sony έχει κάνει σημαντικά βήματα στην εύκολη αναβάθμιση του DualSense. Πέρσι η εταιρεία παρουσίασε μια νέα λειτουργία η οποία επέτρεπε τη manual ενημέρωση του firmware μέσα από τις ρυθμίσεις του PlayStation 5. Πλέον η εταιρεία δίνει μια επιπλέον επιλογή. 

  • Like 3