Δόθηκε στη δημοσιότητα από την Polyphony Digital το νέο τρέιλερ του Gran Turismo Sport, το οποίο θα κυκλοφορήσει για την πλατφόρμα του PlayStation 4 στις 15 Νοεμβρίου, με την εταιρεία να διευκρινίζει ότι ο συγκεκριμένος τίτλος δεν είναι το "Gran Turismo 7".

Στο τρέιλερ του δημοφιλούς "eSports-focused racing" προσομοιωτή, παίρνουμε μία πρώτη γεύση από τα εντυπωσιακά γραφικά, τα ρεαλιστικά physics και το gameplay του παιχνιδιού, με τη φράση "Driving Is For Everyone" να μας ανοίγει τις πόρτες των ψηφιακών γκαράζ και να μας οδηγεί στις πίστες του FIA.

 

Το Gran Turismo Sport περιλαμβάνει αρκετά Game Modes (Arcade, Campaign, Brand Central, Sport, Social Features, Livery Editor και Scapes) και 117 ξεχωριστά events (offline), 19 διαφορετικές τοποθεσίες και 27 διαμορφώσεις πιστών (Brands Hatch, Willow Springs, Nürburgring κα.), εξελιγμένες επιλογές εξατομίκευσης και 137 διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων.

 

Ο νέος τίτλος, ο οποίος δημιουργήθηκε πριν από 15 χρόνια από τον Kazunori Yamauchi και την ομάδα του, επικεντρώνεται περισσότερο στους διαδικτυακούς αγώνες (Sport Mode) - με τις αποδόσεις των παιχτών να αξιολογούνται απευθείας από τον οργανισμό FIA.