Το ανανεωμένο PS5 μοντέλο ήδη είναι διαθέσιμο σε καταστήματα της Αυστραλίας και εμφανίστηκε και στην αγορά των ΗΠΑ

Ένα ανανεωμένο μοντέλο PlayStation 5 διέθεσε η Sony στην αγορά, καθώς με αναφορές του Press Start της Αυστραλίας, το νέο μοντέλο έρχεται με νέα βίδα για την βάση που δεν απαιτεί τη χρήση κατσαβιδιού. Συγκεκριμένα, η αρχική βίδα αντικαταστήθηκε με μια ανανεωμένη με βάση στην κεφαλή που μπορεί να βιδωθεί εύκολα και με το χέρι.

Το Press Start επίσης αναφέρει πως το νέο μοντέλο ζυγίζει 300 γραμμάρια λιγότερο από το αρχικό μοντέλο, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμη τι αλλαγές έγιναν στο εσωτερικό για τη διαφορά αυτή. Το νέο PS5 μοντέλο έρχεται με κωδικό μοντέλου CFI-1102A, σε σύγκριση με το CFI-1000 που βλέπαμε στα αρχικά μοντέλα.

PS5_BaseScrew.jpg

Η Αυστραλία φαίνεται πως είναι η πρώτη χώρα που έλαβε απόθεμα της ανανεωμένης εκδοχής, αφού πρώτα σε ένα Ιαπωνικό εγχειρίδιο εντοπίστηκαν οι αλλαγές της βίδας βάσης. Επίσης ακόμη και στις ΗΠΑ βρέθηκαν ανανεωμένα μοντέλα, με τον χρήστη bdp2007 του twitter να δημοσιεύει εικόνες από μια ελαφρώς διαφορετική βάση της κονσόλας.

Παρόλο που η ανανέωση αυτή είναι βολική όσον αφορά τη βάση, για πρόσβαση στη θύρα επέκτασης χώρου δεν έγινε κάποια αλλαγή, παρά την επικείμενη γενική διάθεση της σχετικής ενημέρωσης που επιτρέπει την προσθήκη SSD στην κονσόλα.

  • Like 3