Το πρόσφατο State of Play ήταν όπως μας υποσχεθεί η Sony γεμάτο παιχνίδια. Τι έρχεται στο PlayStation τους επόμενους μήνες;

Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι το State of Play δε θα είχε καμία… βαρύγδουπη ανακοίνωση σχετικά με το επερχόμενο PS5 και τα όσα λίγα μας λείπουν γι’ αυτό -τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και λοιπές λεπτομέρειες. Τι έμενε λοιπόν; Παιχνίδια. Πολλά παιχνίδια. Η Sony δε μας άφησε παραπονεμένους παρουσιάζοντάς μας πλήθος τίτλων που θα κυκλοφορήσουν στις κονσόλες της τους προσεχείς μήνες.

Αρχικά είχαμε ένα νέο τρέιλερ για το Crash Bandicoot 4: It’s About Time καθώς επίσης και για την υποστήριξη του PS VR από τα Hitman.

Για όσους ανυπομονούν, υπάρχουν το Vader Immortal: A Star Wars VR Series που κυκλοφορεί στο PS VR στις 25 Αυγούστου και το πανέμορφο από κάθε άποψη Spelunky 2 που έρχεται στις 15 Σεπτεμβρίου. Μέσα στον Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 27 του μήνα έρχεται και το expansion του Control, Awe -που, για να πούμε την αλήθεια, μας θύμισε έντονα Alan Wake.

Μέσα στο 2020 έρχονται ακόμα το άκρως εντυπωσιακό Godfall, το Genshin Impact, το The Pathless, το ANNO: Mutationem, το Bugsnax και το Auto Chess (είχε κυκλοφορήσει πέρυσι στα PC).

Περνώντας στις κυκλοφορίες του 2021 και παίρνοντας μυρωδιά από την επόμενη γενιά, παρακολουθήσαμε το πρώτο τρέιλερ για το Hood: Outlaws & Legends, έναν multiplayer PvP/PvE heist τίτλο που κυκλοφορεί παντού (PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox One, PC) καθώς και ένα ακόμα για το Aeon Must Die (κρατήστε το όνομά του, θα μας απασχολήσει ξανά και μάλλον σύντομα). Το The Pedestrian αναμένεται να είναι μία ενδιαφέρουσα αποκλειστικότητα ενώ το Temtem, τέλος, θυμίζει αρκετά Pokemon.