Το PlayStation ανακοίνωσε μια νέα premium επιλογή για τους gamers που επιθυμούν να εξατομικεύσουν τα PS5 τους.

Η νέα πρόταση της Sony είναι ένα σύνολο τριών μεταλλικών χρωμάτων, που αναφέρονται μαζί ως "Deep Earth Collection". Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τις «εντυπωσιακές και ισχυρές αποχρώσεις που βρίσκονται στα βάθη του πλανήτη μας».

Η Deep Earth Collection περιλαμβάνει τρία νέα χρώματα: Volcanic Red, Cobalt Blue και Sterling Silver. Τα μεταλλικά φινιρίσματα διαφοροποιούν τη συλλογή από τα άλλα καλύμματα κονσόλας που διατίθενται από το PlayStation Direct. Ωστόσο, η τιμή τους είναι ελαφρώς υψηλότερη, στα 59,99 δολάρια το καθένα, δηλαδή 5 δολάρια επιπλέον σε σχέση με την κανονική τιμή που ισχύει τουλάχιστον στις ΗΠΑ.

Εκτός από τα νέα καλύμματα της, το PlayStation θα προσφέρει επίσης χειριστήρια DualSense στα χρώματα της νέας συλλογής. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να εναρμονίσουν τα χειριστήρια με τα καλύμματα της κονσόλας τους. Τα χειριστήρια θα είναι διαθέσιμα στην τιμή των 74,99 δολαρίων.

Η Deep Earth Collection θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία από τις 4 Οκτωβρίου και οι επιλογές χρωμάτων θα κυκλοφορήσουν σταδιακά. Τα Volcanic Red και Cobalt Blue θα είναι διαθέσιμα από τις 3 Νοεμβρίου, ενώ τα αξεσουάρ Sterling Silver θα κυκλοφορήσουν στις 26 Ιανουαρίου.

 

  • Like 4