Κοιμηθείτε, δεν θα στείλει…

Μπορεί να μη γνωρίζουμε πότε ακριβώς κυκλοφορεί το PS5 ή πόσο θα κοστίζει, όμως αυτές οι… λεπτομέρειες φαίνεται πως ουδόλως πτοούν τη Sony η οποία προσανατολίζεται στην αποστολή προσκλήσεων στα μέλη του PlayStation Network εν όψει των προπαραγγελιών της κονσόλας.

Στο σχετικό site που βγήκε στον αέρα, η Sony ζητά από τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν το όνομα χρήστη τους στο PSN. Εφ’ όσον επιλεχθούν “βάσει των ενδιαφερόντων και της δραστηριότητάς τους” (με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό), τότε θα λάβουν ένα email με την πρόσκληση προπαραγγελίας της κονσόλας. Αυτή θα αφορά αυστηρά ένα τεμάχιο (κανονικό ή All-Digital) PS5 και έως δύο τεμάχια του κάθε αξεσουάρ. Τονίζεται μάλιστα ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και με τον αριθμό των διαθέσιμων συστημάτων να είναι περιορισμένος, όποιος πρόλαβε… πρόλαβε.

Μη βιαστείτε πάντως να συμπληρώσετε και το δικό σας όνομα χρήστη, αφού η Sony ξεκαθαρίζει ότι οι προπαραγγελίες αφορούν μόνο τις ΗΠΑ -απαιτείται σχετική διεύθυνση αποστολής αφού σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρώνονται. Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει μετά και από αυτή την εξέλιξη, έχει να κάνει με τον αριθμό συσκευών που διατεθούν στην αγορά στο λανσάρισμα του PS5 και κατά πόσο αυτός θα αρκεί για να καλύψει την παγκόσμια ζήτηση. Από τη Sony πάντως δεν έχει υπάρξει διευκρίνιση.

 

  • Haha 5