Οι πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του PlayStation 5 Slim διέρρευσαν μέσω ενός λογαριασμού X (πρώην Twitter) πριν από λίγες ώρες.

Ωστόσο, απομακρύνθηκαν γρήγορα από τον ίδιο τον κάτοχο του λογαριασμού, πιθανώς εξαιτίας θεμάτων πνευματικών δικαιωμάτων από τη Sony. Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι του The Verge έσπευσαν να αποθηκεύσουν τις φωτογραφίες PS5 Slim που διέρρευσαν και δείχνουν την κονσόλα να στέκεται δίπλα στο πιο ογκώδες αρχικό PlayStation 5.

Η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει στην αγορά αργότερα αυτό το μήνα και θα είναι λίγο πιο λεπτό και μικρότερο από το αρχικό PS5. Σύμφωνα με το The Verge, το οποίο είχε την ευκαιρία να δει τις εικόνες πριν αυτές κατέβουν, το πίσω μέρος του PS5 Slim διατηρεί τις ίδιες θύρες με το μεγαλύτερο μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μια θύρα HDMI, δύο θύρες USB και μια θύρα ethernet.

image.png.0d011a10490d81a0588d62e876f20b6b.png

image.png.3e61689834d0b9c063b82663b79386eb.png

Στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ακόμα τη νέα αποσπώμενη μονάδα δίσκου του PS5 Slim. Η διαρροή δείχνει επίσης μια οθόνη από την εγκατάσταση του οπτικού δίσκου, η οποία επιβεβαιώνει προηγούμενες φήμες που ανέφεραν ότι απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει.

Σύμφωνα πάντως με άλλες φήμες, ίσως χρειαστεί να συνδέσετε την αποσπώμενη μονάδα δίσκου με το PS5 Slim μόνο μία φορά. Ωστόσο, υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με το τι θα συμβεί αν η Sony κλείσει ποτέ τις υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας για το PS5 και τη μονάδα δίσκου στο μέλλον.

Το PS5 Slim θα κοστίζει στην Ευρώπη €549,99 με μονάδα blu-ray ενώ η ψηφιακή έκδοση θα κοστίζει €449,99. Για την ώρα η Sony δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

  • Sad 1