Η Sony έκανε γνωστό πρόσφατα ότι το PlayStation 4 είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη από άποψη πωλήσεων παιχνιδοκονσόλα όλων των εποχών, ξεπερνώντας το πρώτο PlayStation και το Wii.

Ο Ιαπωνικός κολοσσός ανακοίνωσε μαζί με τα οικονομικά της αποτελέσματα, ότι οι πωλήσεις του PlayStation 4 έφτασαν τις 2,8 εκατομμύρια το τελευταίο τρίμηνο.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το προηγούμενο τρίμηνο οι πωλήσεις του PS4 ξεπέρασαν τις 100 εκατομμύρια, τότε η τελευταία παιχνιδοκονσόλα της Sony έχει ήδη ξεπεράσει τις 102,8 εκατομμύρια πωλήσεις την εξαετία που βρίσκεται στην αγορά. Το Wii πούλησε 101,6 εκατομμύρια μονάδες ενώ το πρώτο PlayStation πούλησε 102,5 εκατομμύρια μονάδες. Τώρα, η Sony έχει τρεις από τις κονσόλες της στην κορυφή των πωλήσεων.

Το PlayStation 2 παραμένει στην υψηλότερη θέση της κατάταξης με σχεδόν 50 εκατομμύρια περισσότερες πωλήσεις, και από ότι φαίνεται, θα παραμείνει σε αυτή την θέση όταν αποσυρθεί από την αγορά το PS4 και καταφτάσει στην αγορά η 5η γενιά της κονσόλας. Παρόλα αυτά, δεν είναι ακατόρθωτο, αν λάβουμε υπόψη ότι έρχονται μερικοί πολύ μεγάλοι τίτλοι σύντομα στο PlayStation 4 όπως είναι οι Death Stranding, και Jedi Fallen Order και του χρόνου έρχονται και τα παιχνίδια Cyberpunk και The Last of Us Part II.

The Next Web

  • Like 8
  • Confused 1