Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, η νέας γενιάς παιχνιδοκονσόλα της Sony, PlayStation 5, θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου του 2020 με τιμή $499.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε μέσω του Twitter, o χρήστης PSErebus που κατά καιρούς έχει αναρτήσει διάφορες πληροφορίες και «leaks» για την επόμενης γενιάς κονσόλα της Ιαπωνικής εταιρείας ή και για παιχνίδια (όπως την ημέρα λανσαρίσματος του The Last of Us 2).

Στο τελευταίο του tweet διαβάζουμε ότι η «Sony Interactive Entertainment (SIE) θα λανσάρει το PlayStation 5 (PS5) σε διάφορες χώρες την περίοδο των διακοπών του 2020 και πρόκειται να διαθέσει το PlayStation 5 (PS5) στη Βόρεια Αμερική στις 20 Νοεμβρίου του 2020 με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης $499».

Γνωρίζαμε βεβαίως ότι το επερχόμενο PS5 θα κυκλοφορούσε προς το τέλος της επόμενης χρονιάς, οπότε η ημερομηνία λανσαρίσματος δείχνει λογική, καθώς δεν απέχει παρά μόλις πέντε ημέρες από την ημερομηνία λανσαρίσματος του PS4 επτά χρόνια πριν. Μαζί με το PS5, ως «launch title», θα κυκλοφορήσει και το Gran Turismo 7 την ίδια ημέρα. Τα PS4 και PS4 Pro λανσαρίστηκαν με τιμή $399, οπότε τα $100 περισσότερα, όπως λέει το TechRadar, αποτελούν ευχάριστη έκπληξη, αν λάβουμε υπόψη τα specs και το hardware της νέας κονσόλας της Sony. Σε κάθε περίπτωση πάντως επισημαίνει, ότι πρόκειται μόνο για μία διαρροή, και επομένως θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί.

TechRadar | LetsGoDigital

  • Like 3