Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του για το Xbox One, το PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) έρχεται και στο PlayStation 4 και πιο συγκεκριμένα, στις 7 Δεκεμβρίου

Το παιχνίδι που έκανε μόδα το battle royale mode, θα κάνει την εμφάνισή του στην κονσόλα της Sony σε διάφορες εκδόσεις. Η βασική θα κοστίζει $30 ακολουθούμενη από την Survivor’s Edition με κόστος $50 και τέλος την Champion's Edition με τιμή $60. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ οι δύο καλύτερες εκδόσεις περιλαμβάνουν G-Coin καθώς και επιπλέον δώρα μέσα στο παιχνίδι. Οι gamers θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στους τρεις δημοφιλέστερους χάρτες, Erangel, Miramar και Sanhok ενώ περιλαμβάνονται όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά που υπάρχουν στις εκδόσεις του παιχνιδιού για PC και Xbox One.

Η έκδοση του PUBG για το PlayStation 4 έρχεται αμέσως μετά τη λήξη της αποκλειστικότητας που είχε το Xbox One για ένα χρόνο, στο μεγαλύτερο διάστημα του οποίου το παιχνίδι προσφέρονταν σε δοκιμαστική έκδοση και με αρκετά bugs ενώ πλέον αποτελεί μέρος της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass. Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του παιχνιδιού ενώ μένει να δούμε πως θα το υποδεχθεί και η τεράστια βάση χρηστών του PlayStation 4.