Από ότι φαίνεται, η Sony δεν πρόκειται να έχει παρουσία –τουλάχιστον επίσημη- στην έκθεση E3  (Electronic Entertainment Expo) του χρόνου.

Ο Ιαπωνικός κολοσσός επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα Engadget ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί κάποια εκδήλωση, συνέντευξη τύπου ή keynote, και πως γενικότερα η εταιρεία δεν θα έχει παρουσία στην γνωστή έκθεση. 

"Καθώς η βιομηχανία εξελίσσεται, η Sony Interactive Entertainment συνεχίζει να αναζητά εφευρετικές ευκαιρίες αλληλοεπίδρασης με την κοινότητα", αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση. "Οι φίλοι του PlayStation είναι όλος ο κόσμος για εμάς και όπως πάντα θέλουμε να καινοτομούμε, να σκεφτόμαστε διαφορετικά και να πειραματιζόμαστε με νέους τρόπους για να προσφέρουμε ευχαρίστηση στους gamers. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στην E3 το 2019. Διερευνούμε νέους και οικείους τρόπους αλληλοεπίδρασης με την κοινότητά μας το 2019 και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα σχέδια μας μαζί σας".

Είναι η πρώτη φορά στην σχεδόν 24χρονη ιστορία της δημοφιλούς έκθεσης (ξεκίνησε το 1995) που η Ιαπωνική εταιρεία και το PlayStation δεν θα έχουν επίσημη παρουσία. Όπως είναι γνωστό επίσης, ακυρώθηκαν και όποια σχέδια υπήρχαν και για την ετήσια εκδήλωση της εταιρείας, PlayStation Experience.

Πριν μερικούς μήνες, ο Πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment Worldwide Studio, Shawn Layden, δήλωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το PlayStation Experience, αφού η Sony δεν θα είχε «αρκετά για να επιδείξει» ώστε να αξίζει να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Engadget

  • Confused 2
  • Sad 1