Μπορεί το νέο PlayStation VR headset να μην διαθέτει την ισχύ στα γραφικά των PC-based HTC Vive και Oculus RiFT, ωστόσο είναι οικονομικότερο, συνδέεται με το ιδιαίτερα δημοφιλές hardware του PS4 (με όλες τις κονσόλες της Sony, PS4, PS4 Slim και PS4 Pro), είναι συμβατό με περισσότερους από 80 τίτλους και εφαρμογές και γενικώς, αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική λύση VR.

Αν θέλετε να μάθετε για τα εξαρτήματα και τα υποσυστήματα που αποτελούν το PlayStation VR, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το ιδιαίτερα λεπτομερές video που δημοσιοποίησε η Sony, με τον Διευθυντή του Μηχανικού Σχεδιασμού της Sony Interactive, Takamasa Araki.

 

Στο 12 λεπτών βίντεο, μπορείτε να δείτε τον Takamasa Araki να αφαιρεί και την παραμικρή βίδα, τον παραμικρό αισθητήρα ή τσιπ που απαρτίζουν το σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Ιαπωνικής εταιρείας. Αν παρόλα αυτά θέλετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες ή έχετε απορίες για τον σχεδιασμό, τα υποσυστήματα και τα εξαρτήματα του PlayStation VR, η Sony δημοσίευσε ένα αρκετά εκτενές FAQ.

 

 

Link.png Site: Engadget