Η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία για την ευρεία διάθεση του νέου, premium χειριστηρίου DualSense Edge για την τελευταίας γενιάς παιχνιδοκονσόλα της, PlayStation 5.

Δυστυχώς, θα πρέπει να δώσετε ένα αρκετά σημαντικό ποσό για την απόκτηση του καθώς το νέο χειριστήριο, που θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου, πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ολλανδία, στο Βέλγιο και στο Λουξεμβούργο, θα στοιχίζει $200. Οι προπαραγγελίες επίσης θα «ανοίξουν» στο PlayStation Direct στις 25 Οκτωβρίου.

Όπως λέει η Sony, «το DualSense Edge σχεδιάστηκε με γνώμονα την υψηλή απόδοση και την εξατομίκευση». Οι παίκτες μπορούν να βρουν το στυλ παιχνιδιού που τους ταιριάζει περισσότερο καθώς πλέον έχουν δυνατότητα προσαρμογής και εναλλασσόμενα προφίλ που μπορούν να τους εξοπλίσουν για οτιδήποτε, από τουρνουά επαγγελματικού επιπέδου έως επικές περιπέτειες σε παιχνίδι ενός παίκτη.

1200ac00-4f08-11ed-bd7c-6b1ea6b47998.webp

Οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις κάνουν το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge μοναδικό. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του χειριστηρίου είναι:

  • συγκροτήματα μοχλού με δυνατότητα αντικατάστασης, διαθέσιμα προς πώληση χωριστά
  • καπάκια μοχλών με δυνατότητα αλλαγής έρχονται σε τρεις τύπους και σας βοηθούν να διατηρήσετε την άνεσή σας μέσα στο παιχνίδι χωρίς να θυσιάσετε πρόσφυση ή σταθερότητα
  • εναλλαγή μεταξύ των προκαθορισμένων προφίλ χειρισμού και προσαρμογή της έντασης του ήχου του παιχνιδιού και της ισορροπίας ήχου της συνομιλίας, από το ειδικά διαμορφωμένο κουμπί λειτουργιών
  • χειροκίνητη ρύθμιση της απόστασης κίνησης της αριστερής και της δεξιάς σκανδάλης για βέλτιστη εμπειρία σε οτιδήποτε και να παίζεις
  • πλεκτό καλώδιο USB με περίβλημα κλειδώματος βύσματος σύνδεσης
  • δύο σετ κουμπιών πίσω με δυνατότητα εναλλαγής, που μπορούν να διαμορφωθούν σε οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση κουμπιού

Φυσικά, διαθέτει haptic feedback, σκανδάλες δυναμικής απόκρισης, ενσωματωμένο μικρόφωνο, αντιολισθητικές εσωτερικές λαβές, χειρισμοί κίνησης και πολλά άλλα σε υποστηριζόμενους τίτλους.

Όπως είναι κατανοητό, το DualSense Edge απευθύνεται κατά πρώτο λόγο σε gamers που παίρνουν στα σοβαρά το gaming, ιδίως όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοια τιμή. Πρόκειται για μία τιμή που είναι τριπλάσια σχεδόν από αυτή ενός τυπικού χειριστηρίου DualSense που στοιχίζει περίπου $70. Παρόλα αυτά, βρίσκεται στην ίδια κλίμακα τιμής με το χειριστήριο Xbox Elite Series 2 της Microsoft που στοιχίζει $150 (να αναφέρουμε ότι πλέον το χειριστήριο για τα Xbox Series X|S είναι πλέον διαθέσιμο για εξατομίκευση μέσω του Xbox Design Lab).

 

 

 

 

  • Like 1
  • Thanks 2
  • Sad 1