Δεν σχεδιάζει να λανσάρει xBox 360 με Blu-ray η Microsoft μετά το τέλος του HD DVD όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του xBox στη Βρετανία.

 

Η Microsoft θα επικεντρωθεί στο online περιεχόμενο του xBox το οποίο θα εμπλουτιστεί ενώ μέσα από το διαδίκτυο οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε ταινίες αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες.

 

«Πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα κυριαρχήσει το ψηφιακό περιεχόμενο μέσω ίντερνετ» δήλωσε ανώτατο στέλεχος της Microsoft για να συμπληρώσει ότι «αν δεν πιστεύαμε στο ίντερνετ θα είχαμε ενσωματώσει στην κονσόλα αναγνώστη υψηλής ανάλυσης από την πρώτη μέρα».

 

Σήμερα έχουν ήδη διατεθεί στην αγορά πάνω από 300.000 HD DVD players για xBox και σίγουρα οι χρήστες τους δεν θα είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την αποτυχία του HD DVD που στήριζε η Microsoft.

 

Προς το παρόν η διαδικτυακή παρουσία του xBox είναι ιδιαίτερα φτωχή και πολλοί χρήστες έχουν ασκήσει κριτική όμως τους επόμενους μήνες αναμένεται να εμπλουτιστεί σε μεγάλο βαθμό έτσι ώστε το xBox να παραμείνει ανταγωνιστικό έναντι του ανερχόμενου Playstation 3 και του Nintendo Wii.

 

Source.png Πηγή: e-go.gr