Φροντίστε να… στοκάρετε, αφού η τιμή του Game Pass στα PC δεν ανεβαίνει απλά αλλά διπλασιάζεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η Microsoft έχει αποδείξει επανειλημμένα κατά το πρόσφατο παρελθόν ότι στηρίζει πολλά στο Game Pass της. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες άλλωστε από την ανακοίνωση της προσθήκης του EA Play στην κορωνίδα των συνδρομητικών της υπηρεσιών. Κάπου εδώ όμως τελειώνουν τα καλά νέα και αρχίζουν τα άσχημα, καθώς το Game Pass στα PC αποχαιρετά την τιμή γνωριμίας των 4,99 δολαρίων και από 17 Σεπτεμβρίου θα στοιχίζει 9,99 δολάρια τον μήνα.

Η αλλαγή αυτή επηρεάζει σχεδόν σίγουρα και την ελληνική αγορά με τα 3,99 ευρώ/μήνα να γίνονται πλέον 9,99 ευρώ/μήνα (αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από πλευράς Microsoft).

image.png.d0dbd672bf1eb3a657d8aebd88a83c80.png

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε όμως, είναι ότι η νέα τιμή για το Game Pass στα PC θα ισχύει για νέες συνδρομές/κύκλους συνδρομών. Αν δηλαδή κάποιος έχει σε ισχύ πακέτο με την παλιά τιμή ακόμα και μετά τις 17 Σεπτεμβρίου, θα συνεχίσει -προφανώς- να επωφελείται από αυτή μέχρι να λήξη η συνδρομή του -ώστε να χρειαστεί να την ανανεώσει. Ως εκ τούτου, αν είχατε στα πλάνα σας την επέκταση της υπάρχουσας συνδρομής σας Game Pass για PC, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να την κάνετε.

Θυμίζουμε ότι το Game Pass προσφέρει πρόσβαση σε όλους τους τίτλους της Microsoft και των στούντιό της από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους, κάμποσα third-party παιχνίδια από πλήθος εταιρειών καθώς και το EA Play το οποίο με τη σειρά του περιλαμβάνει αρκετούς τίτλους της EA (βλ. The Sims 4, Mass Effect, Battlefield V) και demo διάρκειας 10 ωρών για όλα τα νέα της blockbuster.