Τρεις από τις πιο δημοφιλής ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook το Twitter και το Last.fm θα κάνουν την εμφάνιση τους στο Xbox Live στις 19 Νοεμβρίου όπως επίσημα ανακοίνωσε η Microsoft στο αγγλικό site του Xbox. Και τα τρία δίκτυα θα ενσωματωθούν ως υπηρεσίες στο Xbox Live και θα είναι διαθέσιμες μόνο για τους Gold χρήστες, αυτούς δηλαδή που πληρώνουν την ετήσια συνδρομή των 35 ευρώ περίπου.

 

Πλέον οι κάτοχοι του Xbox 360 θα μπορούν να δουν μέσα από την αγαπημένη τους κονσόλα όλες τις ενημερώσεις των φίλων τους στο Facebook και Twitter χωρίς να χρειαστεί η σύνδεση με τις αντίστοιχες ιστοσελίδες. Ακόμα θα μπορούν με τη σειρά τους να τους ενημερώσουν για οποιοδήποτε θέμα απλά ανανεώνοντας το πεδίο status μέσα από το Xbox Live. Μάλιστα φημολογείται ότι η υλοποίηση του Facebook του Xbox 360 θα επιτρέπει την αυτόματη ανανέωση του προφίλ του χρήστη με τη πληροφορία για το ποιο παιχνίδι παίζει εκείνη την ώρα.

 

Επιπλέον εκτός των Facebook, Twitter, η Microsoft θα προσθέσει στο Xbox Live μία από τις πιο διάσημες μουσικές υπηρεσίες του διαδικτύου, το Last.fm. Το Last.fm αναλαμβάνει την αναπαραγωγή μουσικής που ταιριάζει στα γούστα σας κρίνοντας από τα "αγαπημένα" σας κομμάτια, ενώ μέσα από τη τεράστια κοινότητα μπορείτε να ανακαλύψετε ανθρώπους με τα ίδια γούστα.

 

Link.png Site: techradar.com