H Μicrosoft φέρνει την κλασσική Halo συλλογή σε PC, και προσθέτει το Halo: Reach στο πακέτο της Halo: The Master Chief Collection.


Τα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα σε Steam και Microsoft Store, επιτρέποντας στους χρήστες να διαλέξουν τα παιχνίδια από το ψηφιακό κατάστημα της επιλογής τους. Η Master Chief Collection περιλαμβάνει τα Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3 ODST, (μόνο το Campaign), Halo 4, όσο και το Halo: Reach.

Η Microsoft φαίνεται ότι επιτέλους εισάκουσε την επιθυμία των φανατικών της σειράς, φέρνοντας την συλλογή σε PC προσθέτωντας μάλιστα και ορισμένες βελτιώσεις στους τίτλους της σειράς όπως Field of View sliders, και περαιτέρω παραμετροποιήσιμα controls. Το prequel Halo: Reach είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει πρώτο, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς θα εμφανίζονται σταδιακά στα δύο stores, με χρονολογική σειρά.

Το Halo: Reach αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στα τέλη του έτους, με όσους διαθέτουν ήδη την The Master Chief Collection να λαμβάνουν δωρεάν τα Forge και Theater Multiplayer modes, ενώ τα Campaign και Firefight modes θα διατεθούν ως ξεχωριστό digital-add on, γεγονός το οποίο μάλλον θα απογοητεύσει αρκετούς. Η Microsoft επίσης υπόσχεται 60 fps και 4Κ/HDR υποστήριξη, για όλα τα παιχνίδια της συλλογής.

The Verge

  • Like 6