Μαζί με την κονσόλα που αναμένεται 15 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσει και ένα συλλεκτικό χειριστήριο Xbox Elite Controller Series 2 στα χρώματα του Master Chief

Την πρώτη συλλεκτική έκδοση του Xbox Series X ανακοίνωσε επίσημα η Microsoft, η οποία έρχεται να γιορτάσει τα 20 χρόνια της σειράς Halo. Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει 15 Νοεμβρίου, με την τιμή της να ανέρχεται στη χώρα μας στα 569€ και όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες, είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο του Halo. Όπως είναι παράδοση με συλλεκτικές εκδόσεις, θα έχει διαφορετικούς ήχους εκκίνησης, ενώ το κλασσικό πράσινο πλαστικό στο πάνω μέρος της κονσόλας στην εξαγωγή έχει αντικατασταθεί με μπλε.

Μαζί με την κονσόλα θα έρχεται και ένα αντίστοιχα εμπνευσμένο χειριστήριο, που ταιριάζει με την κονσόλα. Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, η παραγωγή θα είναι περιορισμένη και ήδη στο εξωτερικό οι προπαραγγελίες εξαντλήθηκαν μέσα σε λιγότερο από μία ώρα. Για την χώρα μας δεν έχουμε νεώτερα διάθεσης, τουλάχιστον για την ώρα.

Halo_gamescom_console.jpg

Πέρα από τη συλλεκτική κονσόλα, η Microsoft θα διαθέσει και ένα συλλεκτικό χειριστήριο Xbox Elite Series 2. Ο σχεδιασμός του βασίζεται στη στολή του Master Chief, με το D-pad να είναι στα χρώματα του visor του. Η συλλεκτική έκδοση του Elite Series 2 θα κυκλοφορήσει επίσης 15 Νοεμβρίου, με την τιμή της να ανέρχεται στα $199,99, με τις προπαραγγελίες να άνοιξαν στην επίσημη ιστοσελίδα της χώρας μας. Για την χώρα μας δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση.

Halo_gamescom_elite.jpg

 

  • Like 5
  • Thanks 1