Κατά την παρουσίαση του Xbox One, τον προηγούμενο μήνα, η Microsoft μας προετοίμασε για ποικίλες ανακοινώσεις και γύρω από την κονσόλα του Xbox 360 στην έκθεση E3.

Μέρος αυτών των ανακοινώσεων, είναι και η παρουσίαση ενός hardware revision της δημοφιλούς κονσόλας πριν από λίγα λεπτά. Βασίζεται στο σχεδιασμό του Xbox One και είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά της Αμερικής από σήμερα.

 

Η νέα revised έκδοση της κονσόλας θα είναι μικρότερη και πιο αθόρυβη από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση του Xbox 360. Θα μπορούσαμε να διατυπώσουμε την άποψη ότι η επίδραση από το design του διαδόχου του είναι εμφανής, καθώς ενσωματώνει πολλά εμφανισιακά χαρακτηριστικά αυτού.

 

Η Microsoft ανακοίνωσε παράλληλα ότι θα συνεχίσει για πολλά χρόνια την υποστήριξη της κονσόλας, με μια πληθώρα τίτλων κάθε χρόνο.

 

Οι συνδρομητές του Xbox Live Gold, θα μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν από την 1η Ιουλίου 2 παιχνίδια κάθε μήνα. Η προσφορά ισχύει και για τους κατόχους του Xbox 360 και τα πρώτα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα μέσω της προσφοράς είναι το Assasins Creed 2 καθώς και το Halo 3.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/6/10/4414894/microsoft-reveals-updated-xbox-360[/url]']theverge.com