Το "Starfield" έχει και πάλι μια σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία όμως σηματοδοτεί άλλη μια καθυστέρηση για το sci-fi RPG της Bethesda.

Το παιχνίδι αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου για PC και Xbox Series X|S, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση η οποία συνοδεύεται από ένα σχετικό βίντεο. Το Starfield -που ανακοινώθηκε αρχικά το καλοκαίρι του 2018- υποτίθεται ότι θα έκανε το ντεμπούτο του το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, με τη Bethesda να ανακοινώνει τότε την πρώτη αναβολή από τη στιγμή που το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε αρχικά στις 11 Νοεμβρίου 2022.

Η Bethesda ανακοίνωσε επίσης την ημερομηνία για μια μεγάλη παρουσίαση του παιχνιδιού το προσεχές καλοκαίρι. Αυτή ονομάζεται Starfield Direct και έχει οριστεί για τις 11 Ιουνίου. Το Starfield δεν παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Developer Direct event του Xbox τον Ιανουάριο, καθώς η Microsoft ήθελε να δώσει στο παιχνίδι ξεχωριστή προβολή.

«Υπάρχουν τόσα πολλά που θέλουμε να σας δείξουμε», δήλωσε ο διευθυντής του παιχνιδιού Todd Howard στην ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας κυκλοφορίας. «Το παιχνίδι έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από εμάς, αλλά είναι επίσης μια μοναδική εμπειρία». Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης μερικά ακόμη αποσπάσματα gameplay, μεταξύ των οποίων και μια μάχη με έναν εξωγήινο.

Το Starfield Direct θα κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά τη μεγάλη ετήσια καλοκαιρινή παρουσίαση του Xbox και της Bethesda. Οι διπλές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν λίγο πριν από την E3, αν και δεν είναι σαφές αν η Microsoft θα συμμετάσχει επίσημα φέτος στην έκθεση. Εν τω μεταξύ, η Bethesda  ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του co-op τίτλου, Redfall, μέσα στο Μάιο.

  • Like 5
  • Sad 1