Αν θέλετε να «στριμάρετε» παιχνίδια Xbox στο Android κινητό ή tablet σας, αρκεί να κατεβάσετε το Xbox Game Pass app από το Google Play store.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Android TV είναι ουσιαστικά… Android, είναι μάλλον παράξενο που αυτή την ώρα δεν μπορείτε να βρείτε την βελτιστοποιημένη για τηλεοράσεις έκδοση της εφαρμογής. Παρόλα αυτά, τα πράγματα φαίνεται πως θα αλλάξουν σύντομα καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι η σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε το Xbox cloud gaming στην Android TV σας.

Η πρώτη ένδειξη έρχεται από το Reddit, καθώς ένας χρήστης εντόπισε μία εικόνα (banner) της εφαρμογής που μοιάζει με τις εικόνες που βρίσκουμε συνήθως στο Android TV. Από την ώρα που βρίσκουμε τέτοιες εικόνες σε κάθε βελτιστοποιημένη για το Android TV εφαρμογή, είναι προφανής η πρόθεση της Microsoft. Το δεύτερο στοιχείο που έχουμε προέρχεται από το 9to5Google. Στην γνωστή ιστοσελίδα βρήκαν ότι αν προχωρήσετε στο sideloading του Xbox Game Pass app, τότε το τελευταίο φορτώνει μία εικόνα banner στην home screen του Android TV.

z2l07cd9z2e71.jpg

Μπορεί το app να μην βρίσκεται ακόμα στην έκδοση για τηλεοράσεις του Play Store και η λειτουργικότητα του να μην είναι ακόμα στο καλύτερο επίπεδο, ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft εργάζεται για να τελειοποιήσει την εφαρμογή της. Από ότι φαίνεται, και λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες που έχουμε, το Xbox Game Pass στο Android TV θα είναι έτοιμο μέσα στους επόμενους λίγους μήνες. 

  • Like 3