Η Microsoft δημιούργησε μια σειρά από καλύμματα (skins) του Xbox Series X που έχουν σχεδιαστεί για να αποτελούν μια πιο προσιτή προσωποποιημένη επιλογή αντί της αγοράς μιας ξεχωριστής κονσόλας limited edition.

Ένα από τα πρώτα skins κονσόλας Xbox θα είναι αυτό για το Starfield, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου, με τιμή 49,99€.

Τα καλύμματα της κονσόλας δεν είναι αυτοκόλλητα όπως αυτά που θα βρίσκατε από την Dbrand, αντιθέτως τοποθετούνται σε ένα Xbox Series X χάρη σε ένα περίβλημα με αυτοκόλλητη ετικέτα velcro. Το πλαστικό περιτύλιγμα Starfield περιλαμβάνει πάνελ που μοιάζει με το limited edition Xbox χειριστήριο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με το σήμα του Starfield. Τα γραφικά που είναι τυπωμένα στο εξωτερικό του καλύμματος Starfield είναι με λείο λευκό φινίρισμα αλλού και εσωτερικό ύφασμα που προσκολλάται στο Xbox Series X. Η Microsoft θα πουλάει επίσης δύο σχέδια παραλλαγής από τις 10 Νοεμβρίου, με τιμή 44,99€ το καθένα. Υπάρχει μια γκρι επιλογή ή μια μπλε "ορυκτή" έκδοση, οι οποίες ταιριάζουν και οι δύο με τα υπάρχοντα χειριστήρια Arctic και Mineral Camo.

xboxwraps.gif.bfa6ef0c595625c6f7e468a7213beb2d.gif

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Microsoft προσφέρει προσαρμοσμένα καλύμματα για μια κονσόλα Xbox, από την εποχή που η εταιρεία επέτρεπε στους κατόχους της κονσόλας Xbox 360 να αφαιρέσουν την πρόσοψη και να προσαρμόσουν με κάποια άλλη από τις πολλές που ήταν διαθέσιμες τότε στην αγορά. Τα τελευταία χρόνια, η Microsoft έχει επικεντρωθεί στις κονσόλες Xbox One και Xbox Series S / X με custom σχεδιασμό, αλλά αυτά τα νέα skins σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια ειδική έκδοση της κονσόλας για να αποκτήσετε μια επίσημη custom εμφάνιση.

Επιπλέον τα νέα skins αποτελούν την απάντηση της Microsoft στα αφαιρούμενα πλευρικά καλύμματα που διατίθενται στο PS5 της Sony. Η Sony έχει επίσης αρχίσει να πωλεί προσαρμοσμένα καλύμματα για τους κατόχους PS5 μαζί με μια ειδική κονσόλα με το σήμα του Spider-Man.
 

  • Like 5