Σύμφωνα με ορισμένα slides της Qualcomm που διέρρευσαν πρόσφατα και απεικονίζουν το χρονοδιάγραμμα της έλευσης της επόμενης έκδοσης του Android, φαίνεται ότι αυτή θα καταφθάσει μέσα στην άνοιξη του 2013.

Ο λόγος για την Android "K-release" ή αλλιώς γνωστή ως "Key Lime Pie". Η ημερομηνία της πιθανής διάθεσης της νέας έκδοσης του Android συμπίπτει με το φετινό Google I/O, που θα λάβει χώρα στις 15-17 Μαΐου Νωρίτερα αξιωματούχοι της Qualcomm απαιτούσαν την αφαίρεση των συγκεκριμένων εγγράφων για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας που ανέκυπταν ως αποτέλεσμα της δημοσίευσης αυτών σε ένα μεγάλο αριθμό τεχνολογικών blog.

 

Άγνωστο παραμένει αν η απαίτηση αυτή αφορούσε το timeframe της νέας έκδοσης του Android ή κάποιο μελλοντικό chip της Qualcomm, αλλά η προσπάθεια της εταιρείας να αποκρύψει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, δημιουργεί την πεποίθηση ότι ίσως η συγκεκριμένη ημερομηνία να αληθεύει. Εξ'άλλου η Qualcomm προμηθεύει την Google με chips για ένα μεγάλο αριθμό Android συσκευών, συνεπώς δεν αποκλείεται η πρώτη να γνωρίζει καλά τα σχέδια της δεύτερης.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/2/1/3940248/qualcomm-takes-down-android-key-lime-pie-spring-release-date-confirmation[/url]']theverge.com