Το SwiftKey, ένα από τα πιο δημοφιλή πληκτρολόγια για την πλατφόρμα του Android, σε μια κίνηση έκπληξη διατίθεται από σήμερα εντελώς δωρεάν για κατέβασμα.

Το δημοφιλές πληκτρολόγιο, θεωρείται ένα από τα καλύτερα για το Android αφού διακρίνεται για την πολύ εύκολη και γρήγορη πληκτρολόγηση που προσφέρει. Σε σχέση με άλλα παρόμοια πληκτρολόγια, το SwiftKey ξεχωρίζει για το ηλεκτρονικό του κατάστημα το οποίο προσφέρει διαφορετικά themes ώστε ο χρήστης να επιλέξει κάποιο για τα γούστα του. Συνολικά το SwiftKey Store διαθέτει 30 τέτοια themes, τα περισσότερα από τα οποία διατίθενται δωρεάν.

 

Όσοι είχαν προχωρήσει σε αγορά του SwiftKey με το παλιό τιμολογιακό καθεστώς, θα μπορούν μάλιστα να προμηθευτούν δωρεάν το Premier Pack bundle το οποίο περιέχει 10 themes.

 

Επιπλέον στη νέα έκδοση έχει βελτιωθεί σημαντικά η δυνατότητα εκμάθησης της μηχανής προβλέψεων η οποία χρησιμοποιείται κάθε φορά κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης, προτείνοντας στο χρήστη τη λέξη που πιθανότατα θέλει να γράψει. Το σύστημα είναι βελτιστοποιημένο ακόμα και αν ο χρήστης γράφει το μήνυμα του χρησιμοποιώντας 3 διαφορετικές γλώσσες. Περισσότερα από 800 emojis είναι στη διάθεση του χρήστη, με το SwiftKey μάλιστα να προτείνει κάποια ανάλογα με το κείμενο που έχει προηγηθεί.

 

 

Η πορεία της εφαρμογής πάντως περιλαμβάνει και το iOS, με στελέχη της εταιρείας να δηλώνουν την πρόθεση του να αναπτύξουν μια έκδοση για τη δημοφιλή mobile πλατφόρμα της Apple, μια δυνατότητα η οποία προστίθεται μόνο με το iOS 8.

 

File.png Download: SwiftKey για Android

Link.png Site: GigaOM