Η ιστοσελίδα Android Police, κατάφερε να έχει πρόσβαση σε εικόνες από την επόμενη έκδοση της εφαρμογής Hangouts για την πλατφόρμα του Android.

Η νέα έκδοση φέρνει όπως φαίνεται την πολυπόθητη υποστήριξη SMS, με την προσπάθεια της Google να συνεχίζεται με μοναδικό σκοπό να ενοποιήσει όλες τις διαφορετικές υπηρεσίες φωνής και ανταλλαγής μηνυμάτων κάτω από μία μόνο εφαρμογή.

 

Στην πρώτη εικόνα από αυτές που δημοσιεύει το Android Police βλέπουμε τη ρύθμιση ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της υποστήριξης SMS αλλά και τη δυνατότητα να λαμβάνουμε αναφορές παράδοσης για τα SMS που στέλνουμε. Ακόμα φαίνεται ότι υποστηρίζεται κανονικά η αποστολή MMS μηνυμάτων.

 

Πριν παρουσιαστεί η εφαρμογή Hangouts, η Google διέθετε τέσσερις εφαρμογές μηνυμάτων όπως το Google Talk, το G+ Messenger, την κλασσική SMS εφαρμογή και το Google Voice. Μόλις ενσωματωθούν και τα SMS στην εφαρμογή του Hangouts, ο χρήστης θα έχει στη διάθεση του μόλις μια επιπλέον εφαρμογή, αυτή του Google Voice.

 

Link.png Site: http://www.androidpolice.com/2013/10/07/all-but-confirmed-google-hangouts-1-3-screenshots-suggest-smsmms-integration-video-sharing-capabilities/[/url]']Android Police