Η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση των χαρακτηριστικών του νέου Android 4.4 KitKat, σημαίνει και την έναρξη ανακοινώσεων των εταιρειών σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα αναβαθμίσεων των συσκευών τους στη νέα έκδοση.

Η ίδια η Google, κάνει την έκπληξη αφήνοντας έξω από το κύμα αναβαθμίσεων το Galaxy Nexus, προϊόν συνεργασίας με τη Samsung και το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα τον Ιανουάριο του 2012. Πάντως η απόφαση αυτή της Google δημιουργεί ερωτήματα από τη στιγμή που η ίδια η εταιρεία αναφέρει ότι το KitKat απευθύνεται και σε "αδύναμες" συσκευές.

 

Αντιθέτως, η τύχη του HTC One, ενός από τα καλύτερα android smartphones της αγοράς είναι αρκετά καλύτερη δείχνοντας και τις προθέσεις της HTC αφού με ανακοίνωση της ενημερώνει τους κατόχους της συσκευής ότι η αναβάθμιση θα έρθει μέσα σε διάστημα 90 ημερών. Ακόμα καλύτερα είναι τα πράγματα για τους κατόχους της developer έκδοσης του HTC One, με την έκδοση 4.4 να κυκλοφορεί τις επόμενες δύο εβδομάδες.

 

Η ανακοίνωση της HTC αφορά πρωτίστως τις συσκευές που κυκλοφορούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την Ευρωπαϊκή διάθεση πιθανότατα να γίνει νωρίτερα. Σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της HTC, η εταιρεία προτίθεται να ανακοινώσει σύντομα το χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης και για τα δύο άλλα μοντέλα της σειράς One, το One Max και το One mini.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/10/31/htc-one-android-kitka[/url]']Engadget