• Εβδομάδα εξελίξεων χαρακτηρίζεται για την πλατφόρμα του Android η εβδομάδα που διανύουμε , καθώς μετά την χθεσινή ανακοίνωση της έκδοσης 2.3 δια στόματος Google, σήμερα έκανε την πρώτη της εμφάνιση η έκδοση Android 3.0, με την κωδική ονομασία Honeycomb.
     
    Ο αντιπρόεδρος των μηχανικών της Google, Andy Rubin, έδωσε πληροφορίες σχετικά με μια ακυκλοφόρητη συσκευή tablet από τη Motorola η οποία τρέχει Android 3.0.
    Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το tablet αλλά ούτε και με το Android 3.0. Από τη μικρή σε διάρκεια παρουσίαση του Rubin στα πλαίσια του συνεδρίου All Things D Mobile, αποκαλύφθηκε ένα μικρό μέρος του γραφικού περιβάλλοντος της νέας έκδοσης ενώ στη συνέχεια έγινε περιήγηση στην τελευταία έκδοση του Google Maps 5.0 υποστηρίζει offline maps/vector γραφικά και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.
     
    Επίσης, μέσα από την επίδειξη του Google Maps, δόθηκε έμφαση στην τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών και στο πόσο καλά ανταπεξήλθε η συσκευή στην αναπαράστασή τους. Ακόμη, πρέπει να τονιστεί ότι για την πλοήγηση δεν υπάρχουν κουμπιά διότι πραγματοποιείται μέσα από το γραφικό περιβάλλον του Honeycomb.
     
    Σύμφωνα με τον Rubin, αναμένεται να κυκλοφορήσουν αρκετά tablets στην αγορά που θα υποστηρίζουν την επερχόμενη έκδοση Android 3.0.
     
    Link.png Site:
techradar.com
 

 

UPDATE 13/12/2010

Παρακάτω δημοσιεύονται περισσότερες φωτογραφίες του tablet. Όπως φημολογείται διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:

32GB Εσωτερική μνήμη αποθήκευσης

NVIDIA Tegra 2 T20 dual-core processor

Γυροσκόπιο

1280 x 800 ανάλυση οθόνης

5MP φωτογραφική μηχανή στην πίσω όψη, 2MP στη μπροστινή όψη.

κάρτες μνήμης microSD μέχρι 32GB

1.0 GHz επεξεργαστής

512 MB RAM

10 ιντσών οθόνη αφής

WiFi

Bluetooth

Android 3.0 Honeycomb λειτουργικό σύστημα

3G και LTE αποκλειστικά.

mototab2.jpg

mototab3.jpg