Πάνω από τον αριθμό του μισού εκατομμυρίου δημοσιευμένων εφαρμογών ξεπέρασε το Android Market, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Research2guidance. Ο αριθμός αφορά τις εφαρμογές που δημοσιεύτηκαν μέχρι και το Σεπτέμβριο.

 

Ένα άλλο νούμερο που προκύπτει από την ανακοίνωση της εταιρείας είναι ότι το περίπου 37% των υποβολών για εφαρμογές στο Android Market έχουν αφαιρεθεί για διαφόρους λόγους.

 

android-robots110822121217.jpeg

 

Όσον αφορά τους ανταγωνιστές του Android, η Apple με το App Store μετρά 600.000 εφαρμογές στο ηλεκτρονικό κατάστημά της, ενώ το ποσοστό των εφαρμογών που έχουν αφαιρεθεί κατά καιρούς φτάνει το 24%. Σχετικά με το Marketplace των Windows Phone, το ποσοστό των εφαρμογών που αφαιρούνται λόγω παραβίασης της πολιτικής της Microsoft αγγίζει το 13%. “Αν και η Apple πολύ συχνά καθαρίζει το App Store της, διαθέτει περισσότερες ενεργές εφαρμογές από τον ανταγωνισμό”, αναφέρει η εταιρεία ερευνών research2guidance. “Φαίνεται ότι η αυστηρότερη πολιτική στην υποβολή εφαρμογών αποτρέπει τους προγραμματιστές στο να δημιουργούν πολλές εφαρμογές με δοκιμαστικές περιόδους πριν την αγορά, demo εφαρμογές, ή ακόμη και εφαρμογές με κακόβουλο λογισμικό".

 

Link.png Site: research2guidance.com