Στελέχη της HTC απάντησαν πριν λίγη ώρα σε ερωτήσεις μελών της ιστοσελίδας Reddit δίνοντας και μια σειρά από ενδιαφέρουσες ειδήσεις.

Η πιο ενδιαφέρουσα αφορά τις αναβαθμίσεις των κορυφαίων συσκευών της εταιρείας στη νεώτερη έκδοση του Android, μια διαδικασία για την οποία η HTC αναφέρθηκε τους προηγούμενους μήνες με αναλυτικό infographic δείχνοντας τα στάδια που πρέπει να περάσει κάθε κατασκευαστής πριν κυκλοφορήσει μια αναβάθμιση. Προς αυτή την κατεύθυνση, τα στελέχη της HTC δήλωσαν ότι η εταιρεία θα υποστηρίζει για 2 χρόνια όλα τα νέα κορυφαία μοντέλα που θα κυκλοφορήσει από φέτος, προσφέροντας στο διάστημα αυτό κάθε σημαντική Android έκδοση που θα ανακοινώσει η Google.

 

Σε άλλες ενδιαφέρουσες απαντήσεις των στελεχών της HTC ξεχωρίζει μια μικρή ελπίδα για τους κατόχους του HTC One X και One X+ να δουν εν τέλει την έκδοση 4.4 KitKat στο κινητό τους τηλέφωνο. Σε επίσημη της δήλωση η HTC είχε αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο εξαιτίας της μη υποστήριξης της νέας έκδοσης από την Nvidia που κατασκευάζει το Tegra 3 SoC και στο οποίο βασίζεται η συσκευή. Οι αντιδράσεις όμως που υπήρξαν αμέσως μετά την ανακοίνωση, οδηγούν την εταιρεία στην αναζήτηση λύσης προκειμένου να φέρει το Android 4.4 KitKat στο One X χωρίς όμως μέχρι στιγμής να δεσμεύεται για κάτι τέτοιο.

 

Σε άλλες ειδήσεις, η HTC επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με τη Microsoft για την επικείμενη αναβάθμιση του HTC 8X στην έκδοση Windows Phone 8.1 η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

 

Link.png Site: http://www.reddit.com/r/Android/comments/1xxjfx/hi_were_the_htc_usa_product_team_amaa/[/url]']Reddit