Nέα σταθερή έκδοση του Chrome έθεσε στη διάθεση του κοινού η Google, αυτή τη φορά χωρίς καν να αναφέρει στην ανακοίνωσή της τον αριθμό. Τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία αυτής της έκδοσης αφορούν δυο νέες λειτουργίες που βοηθούν τους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές με περισσότερες δυνατότητες και δύο βελτιώσεις που απευθύνονται στους χρήστες του Mac OS X Lion.

 

Πιο συγκεκριμένα, έχει προστεθεί το Web Audio API που επιτρέπει στους developers να προσθέτουν ηχητικά εφέ στις εφαρμογές τους και το Native Client, που τους δίνει τη δυνατότητα να εκτελούν κώδικα C και C++ μέσα στον browser.

 

Επίσης, οι χρήστες του OS X Lion θα δουν ότι έχει προστεθεί υποστήριξη για την λειτουργία του full-screen mode που επιτρέπει την προβολή του browser σε πλήρη οθόνη, αλλά και για το overlay scrollbars που εξαφανίζει την μπάρα κύλισης του browser για να την εμφανίσει μόνο κατά το scroll.

 

Όσοι έχουν ήδη εγκατεστημένο τον Chrome στον υπολογιστή τους δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, αφού η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί αυτόματα. Οι υπόλοιποι μπορούν να τον κατεβάσουν από το www.google.com/chrome.

 

 

Link.png Site: Google Chrome Blog