Η Google αποφάσισε να αναβαθμίσει την πλατφόρμα πλοήγησης των Google Maps με ένα νέο, ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό, το οποίο θα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκτελέσουν πλοήγηση πολλαπλών προορισμών.

Εγκαινιάζοντας τη νέα αυτή δυνατότητα από την Android έκδοση της, η εφαρμογή των Google Maps δεν θα σας πηγαίνει πλέον από το σημείο Α στο σημείο Β αλλά θα μπορεί να δεχθεί και Γ και Δ και Ε κ.ο.κ. όσο μεγάλη ή πολύπλοκη είναι η διαδρομή, επαναπροσδιορίζοντας κάθε φορά τις αποστάσεις προς το συμφέρον του χρήστη.

 

Τώρα, αν για οποιονδήποτε λόγο κάποια από τις προτεινόμενες διαδρομές δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να παρακάμψετε το συγκεκριμένο σημείο ενδιαφέροντος, να ακολουθήσετε την πορεία της προτίμησης σας (το Maps θα αναγκαστεί να σας κατευθύνει ανάλογα, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση) και στη συνέχεια να συνεχίσετε κανονικά στην προσχεδιασμένη διαδρομή σας.

 

gmaps.jpg

 

Το χαρακτηριστικό θα ενεργοποιηθεί σταδιακά, ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί αν πρόκειται να συμπεριληφθεί μέσω κανονικής αναβάθμισης της εφαρμογής ή θα ενεργοποιηθεί κάποιο "server-side switch" το οποίο θα υπολογίζει τις διαδρομές, απαλλάσσοντας τις συσκευές από επιπρόσθετο επεξεργαστικό φόρτο.

 

Link.png Site: GSMArena