Η σχέση του Nexus 5 με τη δημοσιότητα σίγουρα δεν είναι δύσκολη αφού ήδη πριν την επίσημη ανακοίνωση γνωρίζουμε τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά ενώ έχουμε μια καλή ιδέα για την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής.

Πολύ καλύτερη ιδέα μπορούμε να πάρουμε από σήμερα με βάση βίντεο που διέρρευσε από γαλλική ιστοσελίδα η οποία είχε όπως φαίνεται μια πρωτότυπη έκδοση της συσκευής και προχώρησε σε ένα γρήγορο hands on με επίδειξη της συσκευής και πλοήγηση στα μενού μιας από τις δοκιμαστικές εκδόσεις του Android 4.4.

 

Στο 7λεπτο βίντεο μπορούμε να δούμε τη συσκευή η οποία κατασκευάζεται από την LG αν και σ'αυτή δεν αναγράφεται η λέξη Nexus στο πίσω μέρος κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι είναι σε πρωτότυπη μορφή και όχι η τελική έκδοση. Το στοιχείο αυτό ενισχύει και το γεγονός ότι η συσκευή του βίντεο τρέχει την έκδοση Key Lime Pie του Android ενώ τον περασμένο μήνα η Google είχε ανακοινώσει ότι το τελικό όνομα της έκδοσης Android 4.4 είναι KitKat.

 

 

Κατά την πλοήγηση του χρήστη στα μενού του Android δε βλέπουμε κάποια νέα λειτουργία αν και γνωρίζουμε ήδη για μερικά από αυτά όπως η εγγενή υποστήριξη ρυθμίσεων για εκτυπωτές, καλύτερα animation και υποστήριξη miracast.

 

To Nexus 5 και το Android 4.4 KitKat αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στον Οκτώβριο σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Google.

 

Link.png Site: http://www.androidpolice.com/2013/10/11/new-nexus-5-kitkat-leak-shows-transparent-nav-and-status-bars-new-app-drawer-and-wallpaper-possible-always-on-listening-mode/[/url]']AndroidPolice