Επιβεβαιώνει τελικώς η Google, ότι η επόμενη παρουσίαση της θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου, όπως άλλωστε ανέφεραν οι φήμες των τελευταίων ημερών, ενώ έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για τις ανακοινώσεις που θα ξεχωρίσουν.

Η παρουσίαση της Google θα εστιάζει γύρω από το νέο Android 6.0 Marshmallow και τις πρώτες συσκευές που θα ενσωματώνουν τη πιο δημοφιλή mobile πλατφόρμα, που δεν είναι άλλες από τα νέα Nexus μοντέλα της Google. Θεωρείται σίγουρο ότι στην παρουσίαση θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια δύο νέων Nexus συσκευών, τα οποία κατασκευάζονται από την LG και τη Huawei.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η LG θα είναι και αυτή τη φορά ο κατασκευαστής της νέας γενιάς του Nexus 5, με ένα νέο μοντέλο το οποίο θα φέρει την ονομασία Nexus 5X. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής θα ξεχωρίζει η οθόνη των 5.2 ιντσών με 1080p ανάλυση, Snapdragon 808, 12.3MP κύρια κάμερα, αλλά και η προσθήκη αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος.

d0214f19a4133afbf3c09ed294e09801.jpg



Η Huawei θα είναι ο κατασκευαστής του δεύτερου μοντέλου με την ονομασία Nexus 6P, με μεγαλύτερη οθόνη 5.7 ιντσών, ανάλυσης QHD, με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, 3GB RAM και κάμερα 12MP που τουλάχιστον κρίνοντας από την εικόνα που έχει διαρρεύσει, ξεχωρίζει σίγουρα από την υπόλοιπη συσκευή.

huawei-nexus_2.jpg



Τα νέα Nexus μοντέλα πιθανόν να μην είναι τα μόνο που θα ανακοινωθούν, αφού η Google γνωρίζουμε ότι ετοιμάζει το διάδοχο του Chromecast, του μικρού gadget που συνδέετε στην τηλεόραση μας προκειμένου να μπορούμε να κάνουμε αναπαραγωγή media από το smartphone το tablet ή τον υπολογιστή μας, σε μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη.

Η παρουσίαση ξεκινάει στις 7.00μμ ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Google μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

 

Link.png Site: GSMArena