Πριν καν ανακοινωθεί επίσημα, γνωρίζουμε ήδη αρκετές λεπτομέρειες αλλά και video για το Nexus 5 της Google, ενώ σήμερα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την τιμολόγησή του.

Σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας AndroidGeeks, το Nexus 5 θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα 16GB και 32GB, με το πρώτο να φημολογείται ότι θα κοστίζει $399 δολάρια, ενώ η έκδοση με μεγαλύτερο αποθηκευτικό

χώρο θα τιμολογείται στα $449 δολάρια. Εάν τελικά επιβεβαιωθούν οι τελευταίες φήμες, η Google θα κυκλοφορήσει επίσης και μια LTE έκδοση του Nexus 4 με τιμολόγηση $299 δολάρια για τα 16GB και $349 για την έκδοση των 32GB.

 

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε από διαρροές ότι η νέα έκδοση smartphone της Google θα διαθέτει 5" ιντσών οθόνη Full HD, τετραπύρηνο Snapdragon 800 SoC, 2GB Ram, 8MP φωτογραφική μηχανή ενώ θα ενσωματώνει το λογισμικό του Android 4.4 KitKat. Πρόκειται για την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google για φορητές συσκευές, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της συσκευής αργότερα μέσα στο μήνα.

 

Link.png Site: http://www.android.gs/nexus-5-price-to-be-399-because-of-nexus-4-lte-launch-says-insider/[/url]']AndroidGeeks