Στις 29 Σεπτεμβρίου η Google Θα μας δείξει όχι ένα αλλά δύο νέα Nexus smartphones για τα οποία η εταιρεία θα συνεργαστεί για μια ακόμη φορά με την LG αλλά και για πρώτη φορά με την Huawei.

Νέες πληροφορίες της ιστοσελίδας Android Authority, αναφέρουν ότι το "μικρότερο" μοντέλο, αυτό της LG με οθόνη διαστάσεων 5.2 ιντσών, θα ονομαστεί κατά πάσα πιθανότητα Nexus 5X, και θα γίνει διαθέσιμο στο Play Store την ίδια ημέρα της παρουσίασης, με τιμή $400. Οι διάφορες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο μήνα, μας δείχνουν την τελική εμφάνιση του νέου smartphone, όπου στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, το διπλό LED Flash, το Laser autofocus αλλά και η κάμερα που προεξέχει από το υπόλοιπο σασί της συσκευής. Η τιμή των $399 αν τελικά επιβεβαιωθεί, θα είναι κατά $50 μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά, το Nexus 5, με τη Google πιθανόν να επιλέγει να ορίσει ως αρχικό μοντέλο αυτό με χωρητικότητα 32GB.

 

Όσον αφορά το δεύτερο μοντέλο, κατασκευής Huawei, αυτό θα έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών, QHD ανάλυση (1440 x 2560), Snapdragon 810, 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Σύμφωνα με διαρροή από πρόγραμμα μέτρησης επιδόσεων, η κύρια κάμερα θα διαθέτει ανάλυση 12MP με δυνατότητα εγγραφής 4K βίντεο ενώ η εμπρόσθια διαθέτει αισθητήρα 8MP. Κρίνοντας από την παρακάτω φωτογραφία, η Huawei έχει επιλέξει έναν ασυνήθιστο σχεδιασμό για την κάμερα, κάτι που ίσως κρύβει κάποιες εκπλήξεις τις οποίες θα μάθουμε στην παρουσίαση.

 


huawei-nexus_2.jpg

 


Τα δύο μοντέλα, θα είναι τα πρώτα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά με την έκδοση Android 6.0 Marshmallow, χρησιμοποιώντας στο έπακρον τις δυνατότητες του.

 

Link.png Site: http://www.androidauthority.com/lg-nexus-5x-release-price-leak-639306[/url]/']Android Authority