Μία ακόμη διαρροή σχετικά με το επερχόμενο Nexus 5 της Google είχαμε αυτό το σαββατοκύριακο, και αφορά το εγχειρίδιο επισκευής της συσκευής το οποίο επιβεβαιώνει όπως φαίνεται πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που γνωρίζαμε.

Το εγχειρίδιο των 281 σελίδων μπορείτε να το κατεβάσετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και αναφέρεται στη συσκευή με την κωδική ονομασία LG D821.

 

Όπως γνωρίζαμε ήδη, η Google θα συνεχίσει την επιτυχημένη συνεργασία με την LG και για το νέο Nexus smartphone μετά την επιτυχία του Nexus 4. Το Nexus 5 σύμφωνα με το εγχειρίδιο θα διαθέτει IPS οθόνη 4.95 ιντσών με ανάλυση Full HD και στο εσωτερικό του θα βρούμε το Snapdragon 800 της Qualcomm, ένα από τα πιο γρήγορα SOC που ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.3 GHz με 2 GB RAM.

 

Θα διατεθεί με δύο διαθέσιμους αποθηκευτικούς χώρους των 16 ή 32 GB, θα υποστηρίζει χωρίς πρόβλημα σύνδεση με LTE δίκτυα ενώ η κάμερα θα διαθέτει ανάλυση 8mp και οπτικό σταθεροποιητή χωρίς όμως να γίνεται λόγος για τυχόν ενσωμάτωση της τεχνολογίας που ετοιμάζει η Nikon για smartphones.

 

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται ακόμα στο εγχειρίδιο επισκευής ξεχωρίζει το NFC, η μπαταρία των 2.300 mAh, η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης ενώ ερωτήματα προκαλεί η αναφορά για Bluetooth 3.0 και όχι της νεώτερης έκδοσης . Το σίγουρο είναι ότι η παρουσίαση της συσκευής θα γίνει μέσα στο μήνα μαζί με το Android 4.4 KitKat ακολουθώντας την πρακτική της Google με τα προηγούμενα δύο μοντέλα Nexus και με τις φήμες να επιμένουν ότι η καταλυτική ημερομηνία είναι η 14η Οκτωβρίου.

 

Link.png Site: ']Nexus 5 (LG D821) Εγχειρίδιο επισκευής

Link.png Site: http://techcrunch.com/2013/10/06/lgs-new-nexus-phone-gets-detailed-in-leaked-service-manual/']TechCrunch