Η διανομή της αναβάθμισης Android 4.4.3 KitKat, για συσκευές Nexus καθώς και Google Play Edition ξεκίνησε, και αν δεν έχει ήδη φτάσει σε εσάς, σύντομα θα είναι διαθέσιμη OTA (Over-The-Air).

Η αναβάθμιση έχει επιβεβαιωθεί για τα Nexus 7 (2013), Nexus 5 καθώς και για τις Google Play εκδόσεις των Samsung Galaxy S4, HTC One (M7) και HTC One (M8). Αν και η αναβάθμιση έχει επιβεβαιωθεί μόνο για τις παραπάνω συσκευές, αναμένεται να καταφτάσει σε όλα τα κινητά και tablets των σειρών Nexus και Google Play Edition over-the-air.

 

Αν δεν έχει λάβει τη σχετική ειδοποίηση για την αναβάθμιση OTA ακόμη, θα χρειαστεί να περιμένετε μερικές ώρες ή λίγες μέρες ακόμη, ωστόσο αν ανυπομονείτε, μπορείτε να εγκαταστήσετε την αναβάθμιση χειροκίνητα, ακολουθώντας τις οδηγίες στους συνδέσμους που ακολουθούν (Link 1, Link 2, Link 3, Link 4).

 

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η αναβάθμιση που στοχεύετε να κάνετε αφορά αποκλειστικά στο μοντέλο που έχετε στη κατοχή σας, ώστε να μην καταλήξετε με μια "μπρικαρισμένη" συσκευή στα χέρια σας. Επίσης σιγουρευτείτε ότι έχετε "κάνει backup" τα δεδομένα σας. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη είναι δική σας.

 

Link.png Site: GSMArena