Το νέο Nexus 7 tablet της Google, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει και εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, με τη Google να ανακοινώνει σήμερα τις νέες χώρες.

Ακολουθώντας τις αρχικές δηλώσεις της Google για ευρεία διάθεση της συσκευής, το Nexus 7 είναι διαθέσιμο από σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιαπωνία, Νότιος Κορέα και Ισπανία.

 

Η τιμή του μικρού tablet είναι μεγαλύτερη από αυτή του περσινού μοντέλου και έχει οριστεί στις £199 για το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ στις Ευρωπαϊκές χώρες κοστίζει €229, πάντα για το μοντέλο των 16 GB. Η τρίτη έκδοση του Nexus 7 η οποία θα υποστηρίζει σύνδεση σε δίκτυα LTE θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με πληροφορίες στις 12 Σεπτεμβρίου με την τιμή του να έχει οριστεί στα $349.

 

Το Nexus 7 (2013) κατασκευάζεται από την Asus και διαθέτει οθόνη 7' ιντσών με ανάλυση Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm S4 Pro στο 1.5 GHz με 2 GB RAM καθώς και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, GPS, NFC και στέρεο ηχεία.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/8/28/4666936/googles-nexus-7-international-price-availability[/url]']TheVerge